masthead
Combineer het beste van twee werelden
Choco Support Choco Support

Choco Support is een gerenommeerde producent van chocolade- en suikerdragees. Daarnaast produceren we ook een mooie range chocolade clusters. In ons uitgebreide assortiment hebben we niet alleen de klassieke noten en zuidvruchten in chocolade; we gebruiken ook een hele range gevriesdroogd fruit, eiwitcrispies en nog veel meer innovatieve kernen. 

Choco Support is een familiebedrijf en we werken vanuit twee efficiënte, BRC gecertificeerde fabrieken. Op dit moment worden onze producten geëxporteerd naar meer dan twintig landen zowel binnen als buiten Europa en co-produceren we voor diverse internationale partijen. Daarnaast leveren wij een veelheid aan halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie en leveren we een uitgebreid pakket aan Private Label producten voor de Retail. 

We werken graag met u samen om een mooi chocolade concept te ontwikkelen passende voor uw afzetgebied.

 

QUALITY CONCEPTS IN CHOCOLATE

Productontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Onze afdeling productontwikkeling is dagelijks bezig nieuwe producten en concepten te ontwikkelen. Er zijn door de jaren heen veel verschillende recepturen ontwikkeld en onze teller staat al op meer dan vierhonderd verschillende producten die we vandaag de dag aanbieden. Over de chocolades gesproken: we bieden niet alleen onze eigen speciale receptuur melkchocolade aan, maar ook puur, wit en compound. Daarnaast werken we ook met een extra pure chocolade (70% cacao), een karamelchocolade en andere cacaospecialiteiten. 


Onze chocoladedragees, suikerdragees en clusters worden in diverse consumentenverpakkingen door ons op de markt gebracht. Het verpakkingswerk doen we grotendeels zelf op onze eigen machines. Bij Choco Support staat een jong en enthousiast team voor u klaar om uw ideeën uit te werken tot een mooi kwalitatief geproduceerd chocoladeconcept! 

Nieuws

Retail verpakkingen

Wij hebben een mooie range verpakkingen beschikbaar.
Meer info

Hoe maken we dragees?

Hoe maken we dragees? Wij maken veel van onze producten nog op de ambachtelijke manier. Lees hier hoe dit werkt.
Meer info

Suikerdragees

We produceren ook een mooi assortiment gekleurde suikerdragees.
Meer info